SSE i Sverige, NORAB – Ny organisation

SSE i Sverige, NORAB – Ny organisation

Brig, 27 juni 2018

Meddelande från koncernchefen.

SSE-koncernen har genom sitt dotterbolag Norab AB varit aktiv i Sverige sedan 1995, och det är vårt mål att fortsätta utveckla denna marknad genom att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och tjänster.

I samband med detta kan vi stolt tillkännage att Bo-Göran Johansson blir vår nya VD från och med den 1 augusti. Bo-Göran kommer från Örebro-området och har omfattande erfarenhet från flera ledande befattningar både i Sverige och utomlands vid ett multinationellt företag aktivt inom gruvdrift och infrastrukturbranschen.

En erfaren ledningsgrupp kommer att hjälpa Bo-Göran med hans nya utmaningar:

Susanne Östlund, ekonomi och administration

Andreas Israelsson, försäljning och marknad

Jesper Andersson, produktion/logistik för ANFO och handelsvaror

Björn Sjöström, produktion och logistik av bulkprodukter

Slutligen vill vi informera om att Tommi Sjöberg, CEO för Norab under de senaste åren, lämnar vårt företag för att gå vidare med andra projekt. Vi vill tacka honom för tiden som han har investerat i vår verksamhet under dessa år.

Vi är övertygade om att vi med den här gruppen kommer att kunna leverera optimal service till våra kunder, med en välorganiserad och effektiv organisation, och ser fram emot att fortsätta utvecklingen av våra aktiviteter på den svenska marknaden.

Med vänlig hälsning

Gilles de Preux